Kollektivhus NU

Jump to content

Lägenhetsannonser

Lägenhet 51 kvm Lagnö Bo utanför Trosa

Annonsdatum 2017-01-09

Här är ett exempel på hur en lägenhet ser ut i Lagnö Bo. Det här är en ”mellan”-lägenhet på 51 kvm. Vi har 8 stycken av ungefär denna storlek.  Insatsen är ca 606 000 kr och hyran ca 7650 kr. I hyran ingår betalning för drygt 30 kvm av de gemensamma kvadrartmeterna som är ca 600 totalt. I de gemensamma ytorna finns matsal, tvättstuga och plats för olika slags aktiviteter i bygstuga och vinterträdgård. Siffrorna på bilden är mått i cm. I sovrummet är möjigt att ha en dubbelsäng. I klädkammaren kan man istället ha en gästsäng.

Och inflytt blir det i december 2017. Hör av dig om du är intresserad!

http://www.lagnobo.se
info@lagnobo.se
facebook.com/lagnobo 

Lagnö Bo Lgh 5

Annonsdatum 2017-01-09

HELIOSGATAN 21

Lägenhet nr.13 är på 2 rum och kök, med balkong.
59 kvm Heliosgatan 21, våning 3.
Hyran är 9.865:-/månad. Denna hyra omfattar även del i
gemensamhetsutrymmen på ca 8 kvm.
Upplåtelseinsatsen uppgår till 29.595:- (3 ggr hyran)
Lägenheten är ledig från 1 juni.
Sista dag för intresseanmälan är 23.1. 2017.
Sökande måste vara medlem.

Se vår hemsida: sjofarten.se/om-oss/bli-medlem
för information om vad som gäller för medlemskap och blankett för
ansökan.
Om du önskar mer information, kontakta Christel Ståhle,
lagenhet@sjofarten.se


Lägenheten ska sökas på samma mailadress. Vi ser gärna att du
skickar med ett personligt brev, där du presenterar dig själv och vad du vill tillföra bogemenskapen.

 

Ekoby i Skåne söker fler som vill vara med

Annonsdatum 2016-11-18

För dig som är intresserade av boende i kollektivhus på landsbygden vill vi informera om ett spännande projekt som har startat med syfte att bygga ett flerbostadshus i anslutning till Ekoby Baskemölla i Skåne. Tomten ligger på Österlens vackraste kustavsnitt med havsutsikt och gångavstånd till stranden.
Den bärande tanken är att bygga en liten ekologisk hållbar by där vi rår om varandra och samtidigt är öppna utåt mot det omgivande samhället. Det ska byggas ett flerbostadshus i två våningar med ca 15-20 lägenheter. Det ska även byggas 7 enskilda villor/parhus. I några av husen kan man även ha en rörelse. 
Ett ”Allhus” planeras som den centrala mötesplatsen i byn med gemensamma ytor och funktioner som samlingssal, matsal, storkök, tvättstuga, flexibla rum mm. Och samtidigt ett ställe att bjuda in omkringboende till. Vi tänker oss även att förvalta den omgivande naturmarken gemensamt.

Vi är en grupp på ca 15 pers. som jobbar aktivt för att kunna förvärva tomten till våren, vi skulle behöva fler som vill vara med! Så är du intresserad och vill ha mera information kontakta Helle Frederiksen hellefred@gmail.com Välkommen till Baskemölla Etapp4!

 

Ledig lägenhet i kollektivet BoAktiv Landgången

i Bunkeflostrand (Malmö)

Annonsdatum 2016-09-05

Lägenheten är på 3 r o k, våning 3, yta 69 kvm. Stor uteplats på loftgång.

Hyra 7946 kr/månad. Ledig från 1 december. Mer info på boaktiv.se.

Intresse anmäls till boaktiv@gmail.com

 

Gustav 7 år och hans mamma vill bo i kollektivhus i Stockholm eller Uppsala.

Annonsdatum 2016-08-10

Vi bor för närvarande i Örnsköldsvik, men eftersom vi har släkt och vänner söderut söker vi nu boende i Stockholm /Uppsala.
Gustav börjar snart i ettan, och är en social kille som gillar att leka med kompisar. Mamma Gunilla arbetar till vardags inom förskolan och frilansar övrig tid med klassisk sång. Se hemsida: www.magunilla.wordpress.com
Vi  umgås gärna med goda vänner i en dynamisk blandning med barn och vuxna tillsammans. Vi söker därför boende i ett kollektivhus där det finns både vuxna och barn, gärna där man lagar mat gemensamt vissa dagar i veckan.
Vi letar företrädesvis efter en trea, men en större tvåa går också bra,  gärna högt upp i huset."

Hoppas vi blir grannar, hälsar
Gunilla och Gustav

070-726 51 86

magunilla@gmail.com

 

Till toppen av sidan

Annonsera på Facebook också:

I gruppen Kollektivhuslägenheter kan du också annonsera om lägenheter i just kollektivhus. Man måste bara bli medlem, vilket alla kan bli som söker om det.

Du ska vara stödmedlem i Kollektivhus NU eller bo i ett hus som är medlem för att få annonsera på den här sidan. Bli medlem!

Du som vill byta till eller från en kollektivhuslägenhet mejlar dina önskemål och vad du har att byta med. Skicka en kortare annonstext till Niklas Krantz, så sker publicering vanligen inom ett par dagar. Bifoga gärna en bild. Annonsen ligger kvar 6 månader; hör av dej om du vill ha kvar den längre eller kortare tid.